Zo, waarschijnlijk kunnen we morgen niet meer buiten eten, daarom vandaag nog even genoten van een heerlijk lambsrack met tapenade uit de oven en een heerlijke fruit/witlof salade. Helaas ben ik het geweldige brood vergeten vast te leggen. Maar er is nog wat over dus dat bewaren we voor morgen.
Zo, wat een heerlijk weer. Voor mijn gevoel eten we al een maand buiten. De chef van vandaag heeft een gekruide kiprollade in de oven warm gemaakt. Een champignons/ui room saus om het niet te droog te maken en natuurlijk een tomatensalade voor de benodigde vitamines. Klinkt niet speciaal, maar het was wel heerlijk.
Is dat forum nu echt een klik te ver? Anyway, als test zal ik de komende weken de hoofdpagina gebruiken om mijn eetfoto's met jullie te delen. Een slecht idee? We zullen het zien. Een beetje standaard begin, een orgineelvervolg en een heerlijke afsluiting. Het is en blijft genieten bij van Dijk, zeker op zo'n mooie avond als dit.