zaterdag, juli 09, 2005

Naturel

Grandcafe Naturel, eetcafe/restaurant, Leonardo da Vinciplein 1, 's-Hertogenbosch
Eten/Drinken: 8/8
Bediening: Goed, met de bijna altijd werkende Joep
Sfeer: Links strak, Rechts studentwaardig
Prijs: Van goedkoop tot redelijk

Beschrijving: Een zaak waar ik regelmatig kom, waarom? Het is bij mij om de hoek, makkelijk te bereiken, bijna voor de deur parkeren, nooit te druk, goede snacks, vriendelijke bediening etc etc..
Volgende keer waarschijnlijk meer, echter ben ik zojuist ergens geweest waar ik nu over moet schrijven.

UPDATE:Ik zou nog terug komen op mijn ervaringen met Naturel. Zoals jullie hebben kunnen lezen in de vorige post over Naturel ben ik een regelmatige bezoeker. Dit kan haast niets anders betekenen dat ze wel iets goed moeten doen.

En dat doen ze ook, attente en leuke bediening maken een borrel, lunch of dinner tot een succes. De kaart bestaat uit twee delen, de standaard "restaurant" kaart en de "studentenhappen". Deze studentenhappen zijn overigens ook beschikbaar voor niet de niet studerende onder ons. Deze happen verdienen wat extra aandacht, met name de kaasfondue en de XL burger. Beide zijn, als ik me niet vergis, te verkrijgen voor slechts 7,50 Eurie. Da's geen geld voor wat er op tafel komt. Nu gaat deze tent spoedig over naar een nieuwe eigenaar, ik hoop dat deze uitbater de goede punten weet te behouden en dan kom ik hier nog vaak met veel plezier. Beste Dame, veel succes met de toekomstige plannen!

dinsdag, juli 05, 2005

De 4 Azen

De 4 Azen, restaurant, Vughterstraat 100a-106, 's-Hertogenbosch. Tel: 073-6141574

Eten/Drinken: 7/7,5
Bediening: Ach, werk is werk
Sfeer: Leuk, zeker buiten, mooi pandje
Prijs: Zeer goedkoop

Beschrijving: Ik ben hier nu twee keer geweest, de eerste keer op een zaterdag en de tweede keer op een maandag. Het blijkt dat men hier ook twee verschillende menu's heeft.

De eerste keer is mij uitstekend bevallen. Leuke gerechten voor een meer dan redelijke prijs (drie gangen voor +/- 19,50). Het blijkt dat men op maandag tot en met woensdag ook een speciaal menu heeft, te weten hoofdgerecht 8,50, bier 1,50 en een fleswijn voor minder dan een tientje. Als ik eerlijk ben, dan moet ik voor dit geld ook niet zeuren. Het eten was ok.
Niets speciaal, maar gewoon goed.

Helaas is er wel één maar.... Hoe goedkoop het eten ook is, ik verwacht altijd een bediening die zichtbaar plezier heeft in het werk, en dat is hier absoluut niet geval.

Tot slot nog een positieve noot, de tuin/terras is een echte aanrader voor de dagen met mooi weer !