vrijdag, september 19, 2008

Vissoep, niets meer en niets minder















Zoals de titel al doet vermoeden. Vissoep, niets meer en niet minder. Wel heerlijk en tevens ook een volledige maaltijd.

woensdag, september 17, 2008

Ach, is toch net nassie?















Wat is er lekkerder dan een goed bord nassie! Jammer dat er dan hier wat van die vissen en schelpen doorheen moeten. Geef mij maar een stok vlees met wat pinda saus. Dat maakt het toch eigenlijk wel af.

dinsdag, september 16, 2008

*Slap* Dit is ook lekker!















De overheerlijke slakken, hoe heb ik deze toch kunnen vergeten. Smakelijk eten.

Een goed motto; Als het lekker is, ga dan terug!















Na de heerlijke zondagse lunch, is het vandaag tijd voor een namiddag bordje zalm voor mij. Alles wat zwemt gaat er bij mij goed in, de glibberige wezens in schelpen laat ik aan mijn ega. Deze zalm is verrukkelijk, heerlijk mals, goed vet en niet te zout. Een goed begin van een heerlijke avond. Het blijft een leuke plek. Misschien morgen weer ;)

zondag, september 14, 2008

Wat is er op zondagochtend beter dan dit..















Wat is dit heerlijk wakker worden! Even de dag opstarten met een paar heerlijke "fine claire No 2" en een fles Cassis. Voor mij was dit een onbekende wijnstreek, echter na eeen aantal flessen geproeft te hebben, kan ik de witte en rose wijnen uit de Coteaux du Var Cassis/Bandol zeer waarderen. Lekker fris, niet te fruitig en lekker droog.