woensdag, juli 12, 2006

De Close Upjes (van de Eetclub.com BBQ)

Vooruit dan!

Na de positieve reacties op Eetclub: De Eters! kan ik niet achterblijven. Daarom hierbij de gevraagde close upjes!! No further comment......

dinsdag, juli 11, 2006

De Italiaanse keuken..

Nee, deze keer geen pizza of pasta maar een echte "Oss bus", wat het milanese dialect is voor de al om bekende Ossobuco. Dat dit gerecht gemaakt is van lang getrokken kalfsvlees hoef ik jullie niet te vertellen. Misschien weten jullie nog niet dat dit gericht zowel koud, lauw en warm heerlijk is. Wij kiezen vandaag voor de warme versie met wat vers stokbrood. Iets wat je echt niet mag vergeten is de "gremolata", dit is een mix van Citroensap, fijn gehakte knoflook en peterselie. Dit maakt het gerecht helemaal af.

En als afsluiting een kleine verassing, wat kunnen kleine dingen toch een flinke glimlach veroorzaken..

maandag, juli 10, 2006

Back to work !

Na een heerlijke eetclub BBQ moeten we nu toch echt weer eens gaan koken. Het is tenslotte maandag. De Chef heeft haar keuze laten valen op een heerlijke risotto met rode uitjes, rucula en scampie's. Het maken van een risotto is kwestie van even goed het recept lezen, volgen en dan kan het bijna niet mis gaan. Zeker niet als je de juiste ingredienten gebruikt. Redelijk eenvoudig doch erg heerlijk!