donderdag, juli 05, 2007

Put your hands up !!!

Tantra/Loft, 13 Rue du Docteur Monod , Cannes (FR), tel:+334 9339 4039
Eten/Drinken
: Cijfer 8/9,5
Bediening: Gewoon goed, always good looking, nooit aanwezig, echter altijd beschikbaar en zeker in voor een feestje.
Sfeer: Hip restaurant met een overgang naar een bijna decadente club
Prijs
: vanaf 150,-- p.p. (lees volgende recensie..)

Beschrijving: De Tantra en Loft zijn eigenlijk twee verschillende zaken, echter toch ook weer hetzelfde. Beide zaken zitten op hetzelfde adres en hebben dezelfde eigenaren. Deze tweeling hebben de zaakjes goed voor elkaar. Deze twee tenten hebben eigenlijk maar één verschil, bij de Loft kan je niet eten. Buiten het seizoen (1 Juli-30 Augustus) is de Loft eigenlijk nooit open, behoudens de weekeinden dat er druk bezochte festivals of beurzen zijn. In het begin en einde van het seizoen is de Loft overigens alleen op vrijdag en zaterdag geopend. Tot zover het Cannes VVV informatie bulletin.

Ik reserveer een tafel voor vijf personen, op een donderdagavond, bij de Tantra. Ik weet niet of het mijn perceptie is, maar bij het reserveren van een tafel (waar dan ook) geef ik alleen mijn voornaam, ook bij het doorvragen van diegene die de telefoon aanneemt, hou ik voet bij stuk en zeg dat mijn voornaam voldoet. Tot mijn plezier geeft dit vaak het gewenste effect. Zelfs bij het 10-Jarig bestaan van de Loft kwam er plotseling een tafel vrij. Image is everything :P zullen we maar zeggen..

Ook deze avond worden wij ontvangen met alle egards, we krijgen een top tafel in het midden van de zaak. Goed, terug naar de dag van vandaag. Het eten in de Tantra is gewoon goed. Ik laat het voorgerecht schieten en neem alleen de Sushi/Sashimi schotel als hoofdgerecht. Gelukkig heb ik achteraf hier geen voorgerecht bij genomen. Wat een schotel! Minimaal 16 prachtige stukjes vis en rijst vallen mij ten deel.Niet alleen een genot voor het oog, maar zeer zeker ook voor de mond. In een woord: TOP.

Hoe goed het eten dan ook mag zijn, hier zijn we niet voor gekomen...
We willen feesten, en een feest krijgen wij. Het beschrijven van de muziek is niet mijn ding. Wat ik je wel kan vertellen is dan één van mijn beste vrienden de diverse plaatjes een stuk beter aan elkaar kan draaien dan de hier werkende DJ. Mijn god, wat een bagger! Echter mag dit de pret niet drukken. Wij feesten vrolijk verder op de beukende beats. . Alles vergeven en vergeten, de Tantra/Loft is en blijft een tent waar je geweest moet zijn tijdens een bezoek aan Cannes ! Ik heb in in ieder geval geweldig genoten

Party time !



PS. Nog even een opmerking ten aanzien van het bovenstaande telefoonnummer. Op dit nummer neemt er bijna nooit iemand op. Ik heb nog ergens een mobiel nummer, zodra ik dat heb gevonden zal ik het vermelden (Ilse?).