dinsdag, juni 19, 2007

We blijven onafhankelijk...

Auw, dit zou ons weer een sponsor kunnen kosten...

Echter, wij willen en blijven schrijven wat we vinden. Ongeacht of een restaurant, in dit geval een product, op eetclub advertenties plaatst. We hebben geen filters op de Google ads staan, dus alles kan voorbijkomen. Maar aan de andere kant, ze zeggen wel eens; "Het maakt niet uit hoe je in het nieuws komt, als je maar in het nieuws komt.."

Nou, TIVALL, je bent in het nieuws. Nu kan ik niet oordelen over alle producten van Tivall, want zoals je kan zien hebben ze behoorlijk wat diverse zaken kunnen boetseren van sojabonen. Het ziet er eigenlijk allemaal niet zo verkeerd uit, op de reclame foto's dan. Maar naar mijn mening is de bottomline; Soja is geen vlees. Schijnbaar kan de homo sapiens wel overleven zonder vlees, getuige de vegetariërs. Echter, als je geen vlees wil eten, vanwege welke reden dan ook, waarom wil je dan wel sojabonen eten die lijken en proberen te smaken naar vlees? Dit blijft voor mij lastig te begrijpen. Om op de producten terug te komen, waar zijn deze mee te vergelijken? Ik kan maar een voorbeeld bedenken. Tijdens mijn Sonja Bakker dieet dacht ik de geplande gehaktbal wat meer body te geven door er wat extra paneermeel in te verwerken dan normaal. De achterliggende reden was dat het aangezicht van een bal van 75gr. om te huilen is.
Ik kan je een tip geven, probeer dit nooit want de gehele bal verdwijnt linea recta in de groenbak. De persoon die mij de reden achter het gebruik van deze vleesloze producten kan uitleggen mag extra gratis hierover een artikel op Eetclub plaatsen. Tot die tijd.. geen Tivall voor mij!