zaterdag, juli 16, 2005

Stefano's

Stefano's, Italiaans restaurant, Stoofstraat 10, 5211 ER 's-Hertogenbosch

Eten/Drinken: 8,5/8
Bediening: Redelijk tot ok, maar niets bijzonders
Sfeer: Precies wat je verwacht bij een italiaans restaurant
Prijs: Top, zelfs aan de goedkope kant

Beschrijving: Een avondje Stefano's. Ik heb deze tent leren kennen toen ik bij DIT een pizza bestelde. Een, gast lijkende, man aan de bar melde dat dit nog net ging. Het was tenslotte al bijna 22:30. Huh? Maakt men de pizza's dan niet zelf? Nope, deze komen van Stefano's. Toen de pizza's eenmaal op tafel kwamen, in dit geval pizza's met carpaccio, waren wij helemaal verkocht. Dit zijn goede pizza's. Sindsdien zijn wij een regelmatige bezoeker van Stefano's

Het blijft hier gewoon goed eten, voor een meer dan faire prijs. Alles is mogelijk inzake de combinatie van ingredienten voor op de pizza. Een aanrader is, en blijft, de bolognese saus. Deze smaakt bijna over alle pizza's ;). Verwacht geen hoogstandjes, maar voor een top pizza ben je hier aan het goede adres.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

echt een top italiaantje inderdaad, jammer dat ze moeite hebben je te verstaan ;-)

Anoniem zei

Wij gaan hier a.s. woensdag eten met school. Wij hebben afgelopen maand een studiereis naar Rome/Pompeï gehad en nu hebben wij een reünie in Stefano's. Ben benieuwd maar dit lijkt me toch behoorlijk leuk.


Houdoe! (zoals wij in Den B zeggen)

Anoniem zei

Prima Italiaan met heerlijke ovenschotels. Al vaak gegeten en altijd een goed relaxt sfeertje. Erg gezellig en niet duur.