donderdag, september 29, 2005

't Keershuys te Den Bosch (Uilenburg)

't Keershuys, bistro/restaurant, Uilenburg, Dem Bosch.

Eten/Drinken: Cijfer 5/8
Bediening: Leuk, gezellig, vlot en soms wel knap, maar in ieder geval goed bedoeld
Sfeer: Altijd gezellig in een bistro
Prijs: Voor slecht eten is elke Euro teveel, drank is bijna goedkoop te noemen

Beschrijving:

Eigenlijk is 't Keershuys meer een cafe dan een restaurant, gezellige bar, donkerbruine uitstraling en een fantastische stamtafel. Goed, wat mag je verwachten van een bistro in het hartje van Den Bosch? Het minimale is toch echt wel een fatsoenlijke sate met frites. Die kan iedereen toch bakken? Inderdaad naar mijn mening is sate een gegrilde spies met vlees van welke soort dan ook (kip, varkens, haas etc.). Wat ik niet verwacht is platgeslagen, gekookte kip met een lekkere sate saus. Het moet gezegd worden, je krijgt dan ook 7 van die stokjes.

Maar liever 3 top sate spiesjes dan 7 net onder de maat. Toch jammer want we hebben in het verleden harstikke leuk en goed gegeten in het Keershuys. Vermoedelijk is de volledig volle tent de oorzaak van deze keuken-misser. Maar, als je dan een volle tent hebt, zeg dan tenminste wat je nog wel goed kunt serveren. Nogmaals, waar we niet over te klagen hebben is de zeer vlotte bediening van de drank. Maar ook wij snappen dat een vlotte drank-bediening bijdraagt aan de winstmarge van de avond!

www.eetclub.com is kritisch maar wel reeel. We gaan een tent niet volledig afkraken op één bezoek. Inderdaad de vorige keren hebben we hier bistro-wijs heerlijk gegeten met veel lol en Brabantse gezelligheid.

Anyway, deze avond vergeten we snel en verheugen ons op de volgende topavond.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig was het wel gezellig...

Anoniem zei

Beste Keerhuysmensen.

Wij eten bij jullie altijd heel goed , lekkere kip . Ook vinden we de sate bijzonder lekker. Sommige satesoorten hoor je helemaal niet te grillen. Jammer dat er zo lelijk over jullie geschreven wordt , dat verdienen jullie niet.

Anoniem zei

Wij komen al vele jaren regelmatis in het Keershuys. Altijd een gezellige avond, het eten is perfect en de bediening top. Hier kunnen andere restaurants in Den Bosch nog wat van leren.

Ga zo door!!! En.....tot snel.

Groeten Do en Philip