maandag, februari 20, 2006

Eindelijk weer online...

Het heeft wat gekost; 500 belletjes, 250 emails, 5 brieven en 1 bedreiging, maar we zijn weer online. Een goed moment om er maar weer eens flink tegenaan te gaan. Wat kunnen jullie na de carnaval in iedergeval verwachten? Mijn ervaringen bij Marcel van Dijk in Heusden, Gertuda Hoeve deel 2, Miranda revisited en alles wat ik in de tussentijd nog tegenkom. Tot Snel !

4 opmerkingen:

Guillaume zei

Ik kan wel een kleine schatting doen wat jij in de tussentijd nog tegenkomt: De Hoek, Kees Kroket, Die griek op de Uilenburg en Avrasya, de Doner boer op het kruispunt bij Rik achter...

Guillaume zei

Dit alles ivm Kerrrrnaval natuurlijk he?!

Rene zei

Hehehe..dat zou zomaar kunnen. Misschien tussendoor nog ergens een biertje pakken.

Anoniem zei

http://www.marketingfacts.nl/berichten/de_kracht_van_foodbloggen1/

De kracht van Foodbloggen

In de About:blank van deze maand een aardig artikel van Aldo Wink over Foodbloggen (en niet alleen omdat hij ook Foodlog noemt, een weblog waar ik zelf aan meewerk). Aldo besluit zijn persoonlijke verhaal met:


(...) In Nederland zijn er momenteel 40 actieve foodbloggers, dit aantal groeit de laatste maanden sterk. Mijn droom is dat dit er eind van dit jaar minstens 100 zijn. Eten & drinken gaat ons allemaal aan, het is onze eerste levensbehoefte en het is nog lekker en leuk ook! (...)
We hebben de afgelopen jaren de opkomst gezien van marketing & communicatie blogs, onderwijsblogs en bibliotheekblogs. Allemaal gedreven vanuit een bepaald vakgebied waar op dit moment de groei aan het afnemen is. Foodblogs staan nog maar aan het begin en als het zich ontwikkeld in het tempo waarin het nu gaat, dan voorspel ik een nieuwe kracht waar de foodmarkt terdege rekening mee dient te houden!