zondag, april 17, 2005

Parkcafé Buiten

Parkcafé Buiten, (eet)kroeg. Prins Hendriklaan 2, Utrecht.

Eten/Drinken: ? / 8
Bediening: leuk, vrouwelijk, correct en snel
Sfeer: ongedwongen en gezellig.
Prijs: Geen idee.

Beschrijving: Van horen zeggen een leuke tent. Adres ingetoetst en rijden maar. Ik ben niet zo bekend met Utrecht, maar deze locatie aan het Wilhelminapark is toch wel erg mooi. Wat maakt deze locatie dan zo speciaal? Het Park en de huizen erom heen, ik zou er geen probleem mee hebben om hier te moeten wonen. Nu helpt het weer ook een handje mee, het is een prachtige zonnige dag.

Goed, terug naar de (eet)kroeg. Mijn bezoek was op een woensdag, omstreeks 16:45. Diverse tafels buiten zijn bezet, aangezien het nu toch nog snel afkoelt, kiezen wij voor binnen. De bar is het toneel voor het verhandelen van wat vastgoed en het bedenken van nieuwe corporate marketing strategieen. Aan de tafels zie ik een divers gezelschap, van "tell-sell spul" handelaar tot een, van gezicht bekende, politicus.

Zonder te hoeven roepen, zwaaien of wat dan ook, vraagt de vriendelijke en goed uitziende bardame wat we willen drinken. De keuze is snel gemaakt, twee bier. Op onze vraag of we iets kunnen eten, krijgen wij de kaart. Echter hieruit blijkt dat we of te laat of te vroeg zijn. De keuze is beperkt tot snacks en een tostie. Aangezien wij niet de tijd hadden om te wachten tot de keuken zou openen, kiezen wij voor de tostie en nog een bier. Met beide was niets mis. De kaart voor het dinner ziet er leuk uit, echter blijft dat open staan voor de volgende keer. Weer een goede borrel kroeg erbij, zeker met mooi weer.

Geen opmerkingen: